Konyaspor'da yeni gelişme: Açıklama geldi

Konyaspor'da yeni gelişme: Açıklama geldi

Konyaspor'da kongre öncesi başkanlığa tekrar aday olması beklenen Ahmet Şan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'la bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklama yapıldı.

Konyaspor'da son dakika gelişmesi yaşandı. Edinilen bilgilere göre Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor başkan adayı Ahmet Şan'la bir araya geldi.

Yapılan toplantı sonrası yazılı bir açıklama yayınlandı.

Açıklamada şu cümleler kullanıldı:

Yüksek Divan Kurulu Yönetimi olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay ile Konyasporumuzun olağanüstü genel kurul toplantısı öncesinde istişarelerde bulunmak üzere ziyaret ettik.

Kulübümüze bu zor gününde şehrimizin yöneticileri, milletvekilleri, işadamları, odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarının destek çıkması ve bu desteğe Büyükşehir Belediye Başkanımızın ön ayak olması talebinde bulunduk.

Sayın Uğur İbrahim Altay, Belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da oluşacak yeni yönetime imkanlar çerçevesinde destek olacaklarını, şehrin takımının Süper Lig'de hak ettiği yerde olması, maddi olarak güçlü ve takıma takviyeler yapabilecek yeni bir yönetim noktasında acele edilmesi gerektiğini ifade etti.

Yüksek Divan Kurulu Yönetimi olarak potansiyel yönetici adayları ile irtibatta bulunduğumuzu ve ilk genel kurul toplantısı öncesinde bir listenin çıkması için ve kulübümüzün sahipsiz kalmaması için hep beraber çaba sarf edeceğimiz hususunda görüş birliğine varılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum