TOKİ 2024 yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman?

TOKİ 2024 yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman?

TOKİ'nin her yıl düzenlediği indirim kampanyası bu yıl da ilgililer tarafından merakla bekleniyor. Peki bu yıl kampanya olacak mı? Geçtiğimiz yıl ne zaman yapılmıştı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde ev ve iş yeri sahipliğini teşvik etmek amacıyla her yıl yüzde 25 indirim kampanyası düzenliyor. Geçtiğimiz yıl da yapılan yüzde 25 indirim kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi göstermişti.

Kampanyadan kimler faydalanıyor?

Geçtiğimiz yıl eylül ayında başlatılan indirim kampanyası, 19 Ekim'de sona ermişti. Geçen yılın başvuru şartlarına göre, kampanyadan faydalanmak isteyenlerin öncelikle borç kapatma işlemlerini tamamlamış olmaları ve geriye dönük taksit veya emlak vergisi borcu bulunmaması gerekiyordu.

Geçen yılın kampanyasından yararlananlar arasında, 2022 yılı haziran ayı sonuna kadar başlayan geri ödeme taksitlerine sahip olanlar bulunuyordu. Ancak, taksit sayısı 12 aydan az kalanlar kampanyadan yararlanamamıştı.

TOKİ 2024 Kampanyası Ne Zaman?

Ancak, 2024 için kampanya başlangıç tarihi henüz açıklanmadı.

Kampanyadan faydalanmak isteyenler, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecekler.

TOKİ'nin yeni indirim kampanyasıyla, ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlara büyük bir destek sağlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler