Konyaspor’da kritik günler! Ömer Korkmaz adaylığını açıkladı

Konyaspor’da kritik günler! Ömer Korkmaz adaylığını açıkladı

Konyaspor'un başkanlık koltuğuna aday olan Ömer Korkmaz, düzenlediği basın toplantısında yeni bir dönem için çağrıda bulundu. Zorlu süreçte birlik ve beraberlik vurgusu yapan Korkmaz, şehrin tüm kesimlerinden destek beklediklerini belirtti.

Konyaspor'un başkanlık koltuğuna aday olan Ömer Korkmaz, bir otelde düzenlediği basın toplantısıyla önemli açıklamalarda bulundu. Korkmaz, "Yeni bir yönetimle, Konyaspor için yapılması gereken neyse, canla başla mücadele edecek bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

Adaylık sürecinin zorluklarına değinen Korkmaz, "Konyaspor'da zor bir süreç, ateşten gömlek dediğimiz bir süreç var. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Hepimizin dediğimiz Konyaspor'a kızabiliriz ama küsmeyiz" ifadelerini kullandı. Konyaspor camiasının birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğine vurgu yapan Korkmaz, "Hep birlikte yeniden Konyaspor'u ayağa kaldıracak, camianın desteği olmadan bunun olmayacağının farkındayız" diye ekledi.

Konyaspor’da kritik günler! Ömer Korkmaz adaylığını açıkladı

Yönetim kurulu oluşturma sürecinin zorluğuna dikkat çeken Ömer Korkmaz, "Sadece yönetici ararken birileri bizim yanımızda dursun diye yönetim kurulu oluşturmaya çalışmıyoruz. Gerçekten birlikte ve beraber güçlü bir yönetim oluşturmak için abiler, arkadaşlar, dostlar seçip öncelikle birbirimize sırtımızı dönebileceğimiz bir ekip olmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Adaylık sürecinde ekonomik sorunlara da değinen Korkmaz, "Konyaspor'un da en çok konuşulan meselesi bu. Bu dönemde taşın altına elini sokacak her arkadaşımız, her abimiz bizim için çok değerli. Sadece yönetim kurulu adına değil, şehrin tüm sanayisinden, ticaretinden, taraftarından herkesin gücü neye yetiyorsa destek istiyoruz" dedi.

Son olarak genel kurulda aday olduklarını belirten Ömer Korkmaz, "Herkesin desteğini bekliyoruz. Tabii ki eleştiriler de olacak. Devamında bizler de iyi şeyler yapamayacağız belki, hatalarımız olacak ama bu dönemde daha çok yapıcı, tüm şehirden destekleyici, maddi manevi bize destek olacak her şeye ihtiyacımız var" ifadeleriyle açıklamalarını tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.