Konyaspor’a Başakşehir ve Fenerbahçe’den hediye

Konyaspor’a Başakşehir ve Fenerbahçe’den hediye

Devre arası öncesinde oynadığı 4 maçı kazanarak ligde ikinci sıraya yerleşen Konyaspor, Sivasspor mağlubiyetiyle şok yaşadı. Yeşil beyazlıları kurtaran ise takipçileri Fenerbahçe ve Başakşehir’in puan kayıpları oldu.

Lige süper bir başlangıç yapan ve oynadığı futbolla taraflı tarafsız tüm otoritelerin beğenisini kazanan Konyaspor, ligde ikinci sırayı sevdi. Ligin ilk yarısının son 4 haftasında oynadığı maçları kazanan Konyaspor, 20 hafta itibariyle 39 puan topladı.

KAYIPLAR OLUNCA

Lig lideri Trabzonspor’la devrearası öncesinde 7 puan farkı kalan Konyaspor, Sivasspor’a 1-0 kaybetti. Yeşil-beyazlıları kurtaran yine takipteki takımların puan kayıpları oldu. İlk olarak Başakşehir’in Alanyaspor’la 1-1 berabere kalmasının ardından yine en yakın takipçilerinden Fenerbahçe de Adana Demir’le kendi evinde oynadığı maçta yaşadığı puan kayıpları Konyaspor’a nefes aldırdı.

Konyaspor, önümüzdeki 2 hafta daha ikinci sırada olmayı garantilemiş oldu.

super-lig-puan-durumu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler