Konyaspor taraftarı Twitter'ı yıktı: #30BinKonyasporlu

Konyaspor taraftarı Twitter'ı yıktı: #30BinKonyasporlu

Konyaspor Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor'u konuk edecek. Zorlu maç öncesinde taraftarlar şehre çağrıda bulunuyor.

Süper Lig'de 16 hafta geride kaldı. 16 hafta sonunda Trabzonspor, 39 puanla ligin zirvesinde yoluna devam etti. Bordo mavililerin hemen ardından Konyaspor 30 puanla zirveye ortak oldu.

TRABZON'A İLK MAĞLUBİYETİNİ TATTIRDILAR

Konyaspor'un 17. hafta rakibi Antalyaspor, son haftaya kadar namağlup Trabzonspor'u kendi evinde 2-1'le geçerek Karadeniz temsilcisine ilk mağlubiyeti tattırdı.

KONYASPOR KORKU SALIYOR

Ligin bu sezon hiç şüphesiz en flaş takımı olan Konyaspor, performansıyla rakiplerine korku salıyor. Yeşil beyazlılar oynadığı futbolla otoritelerden de tam not almayı başardı.

TARAFTAR ÇAĞRI YAPTI

100. yılını kutlamaya hazırlanan Konyaspor'da yeni hedef şampiyonluk. Yeşil beyazlı takımın taraftarları da sosyal medyada kampanya başlatarak Antalyaspor maçında şehir insanının tribünleri doldurmasını istiyor.

Taraftarlar ayrıca şehir yönetimine de konu hakkında çağrıda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler