Konya'nın tanınmış iş adamlarından Kamil Büyükateşli vefat etti

Konya'nın tanınmış iş adamlarından Kamil Büyükateşli vefat etti

Konya'nın tanınmış iş adamlarından Ateşpar Motorlu Araçlar San. Dış Tic Ltd. Şti sahibi Kamil Büyükateşli hayatını kaybetti

Konya'nın önemli iş adamlarından Ateşpar Motorlu Araçlar San. Dış Tic Ltd. Şti sahibi, Agromaster Technology kurucusu, MÜSİAD Konya ve TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Büyükateşli'nin babası Kamil Büyükateşli hayatını kaybetti.

Merhum Kamil Büyükateşli Konya Emniyet Spor Gücü Derneği, Emniyet Hizmetleri Destekleme Derneği, Konyaspor'a katkıları ve Konya Eğitim Kültür Ve Sağlık Vakfı (KONEV) Kurucular Kurulu üyesi olarak vakıf hizmetleri ile biliniyordu.

Merhum Kamil Büyükateşli'nin cenazesi 16 Aralık Cuma (bugün) Hacıveyis Camii'nde cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığında toprağa verilecek.

Merhum Kamil Büyükateşli'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.