Konya'nın Geleceği İçin İşbirliği Mesajı

Konya'nın Geleceği İçin İşbirliği Mesajı

Muhtar Dernekleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'ı Ziyaret Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle muhtar derneklerinin başkanlarına ev sahipliği yaptı.

Muhtarlar, Konya'nın Yarınları İçin Birlikte Çalıştıklarını Vurguladı

Başkan Altay, Selçuklu, Karatay, Meram ve Konya Muhtarlar Dernekleri başkanları ile görüşerek, şehrin 31 ilçesinde bulunan bin 154 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Muhtarlar, Konya'nın geleceği için birlikte çalışma kararlılıklarını dile getirdi.

Muhtarlar, Şehir Yönetiminde Önemli Bir Rol Oynuyor

Başkan Altay, muhtarların şehir yönetiminde taşıdıkları önemli rolü vurgulayarak, "Konya Modeli Belediyecilik vizyonumuzla şehrimizi daha da güçlü ve müreffeh yarınlara taşırken, muhtarlarımızın deneyim ve azmi bizlere her zaman katkı sağlıyor." dedi.

Muhtarlar, Başkan Altay'ın desteklerine teşekkür ederken, Başkan da muhtarların çabalarını ve özverili çalışmalarını takdirle karşıladı. Başkan Altay, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik etti ve vazifelerinde kolaylıklar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.