Konyalı minik öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi

Konyalı minik öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi

Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu ilçesindeki Hatice Ercüment Köylübay Kızılay Anaokulu'nda düzenlenen "Trafik Dedektifleri Projesi" kapsamında öğrencilere keyifli bir trafik eğitimi sundu.

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu ilçesindeki Hatice Ercüment Köylübay Kızılay Anaokulu'nda minik öğrencilerle bir araya gelerek "Trafik Dedektifleri Projesi"ni hayata geçirdi. Toplam 55 öğrencinin katıldığı etkinlikte, trafik polisleri tarafından öğrencilere trafik kuralları konusunda detaylı bilgi verildi.

eg.jpg

Ekipler, interaktif bir şekilde gerçekleştirilen bilgilendirme faaliyetinin ardından öğrencilere eğlenceli oyunlar düzenledi. Trafik polisleriyle bir araya gelen minikler, polis abi ve ablalarıyla tanışma fırsatı buldu. Ayrıca, ekip araçlarında gerçekleştirilen tur sırasında öğrenciler, trafik kurallarını uygulamalı olarak gözlemleme şansı yakaladı.

egs.jpg

Hatice Ercüment Köylübay Kızılay Anaokulu öğrencileri, etkileşimli eğitim sayesinde trafik konusunda bilinçlenirken aynı zamanda eğlenceli bir gün geçirdi. Trafik polisleri ise çocuklara yönelik gerçekleştirdikleri bu etkinlikle, trafik kurallarının önemini vurgulayarak toplumsal bilinci artırmaya katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.