Konya'dan gezmeye gittiği evde öldü! Ev sahibi ve dini nikahlı eşi gözaltına alındı

Konya'dan gezmeye gittiği evde öldü! Ev sahibi ve dini nikahlı eşi gözaltına alındı

Konya'dan dini nikahlı eşiyle birlikte Sakarya’nın Ferizli ilçesindeki yakınlarına ziyarete giden 19 yaşındaki kadın, tüfekle vurularak can verdi. Ceset otopsiye götürülürken, şüpheli ölümle ilgili iki kişi gözaltına alındı

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde 19 yaşındaki D.K. Konya'dan misafirliğe gittiği evde, tüfekle vurularak yaşamını yitirdi. Genç kadının şüpheli ölümün cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştıran polis ekipleri, dini nikahlı eşi ve ev sahibini gözaltına aldı.

Olay Sakarya'nın Ferizli ilçesi İnönü Mahallesi’nde yaşandı. D.K. (19) ile dini nikahlı olduğu belirtilen eşi M.C.B. (23), Konya’dan Ferizli ilçesinde bulunan M.C. isimli yakınlarının evine misafirliğe gitti.

2 kişi gözaltına alındı

Burada genç kadın ile M.C.B. arasında tartışma yaşandığı iddia edildi. Daha sonrasında ise genç kadın, ev sahibine ait tüfekle vurularak yaşamını yitirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler M.C.B. ile ev sahibi M.C.'yi gözaltına aldı.

Genç kadının cesedi Adli Tıp Kurumu ön otopsi merkezinde

Hayatını kaybeden D.K.’nın cansız bedeni Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk kampüsündeki Adli Tıp Kurumu ön otopsi merkezine kaldırıldı.

Polis ekipleri konunun cinayet mi yoksa intihar mı olduğu yönündeki araştırmalarını sürdürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.