Konya'dan 20.000 başvuruya ulaştı

Konya'dan 20.000 başvuruya ulaştı

Konya'dan İdeal İnsan Son Peygamberin (sav) Hayatı Kitap okuma yarışmasına ilgi artarak devam ediyor.

Konya Erdemli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Recep Çiftci, "İdeal İnsan Son Peygamberin (sav.) Hayatı kitap okuma yarışması başvuruları devam ediyor. Bugün itibari ile Konya'dan başvuru sayısı 20 bini aştı." dedi. İdeal İnsan Son Peygamberin (sav.) Hayatı kitap okuma yarışmasını Konya kamuoyunda duymayan, bilmeyen kalmasın diye çok çeşitli faaliyetler yaptık diyen Recep Çiftci, yapılan çalışmaları kısaca şöyle özetledi:" Ufka Yolculuğu tanıtmak amacı ile bilboard, LED, CLP mega light'tan; radyolarda reklam ve tanıtım çalışmalarından, İlk ve orta öğretim kurumları ile üniversitelerin fakülte binalarında açtığımız stantlardan, TV'lerde yayınlanan programlarda yapılan tanıtımlardan, yani kamuoyuna ulaşmak için kitle iletişim araçlarından faydalandık."

Konya halkına teşekkür ediyoruz.

Recep Çiftci, "Ufka yolculuk kültür yarışmasına halkımızın gösterdiği yoğun ilgiden ve teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Yoğun istek ve talep üzerine yarışmaya kayıt tarihi 29 Rebi'ül-ahir 1436 (19 Şubat 2015) tarihine kadar uzatılması yönünde ufka yolculuk yönetim kurulunca karar alınmıştır. www.ufkayolculuk.com adresinden başvurular devam ediyor." dedi.

Gönüllü gözetmen olur musunuz?

Çiftci, Yarışmada bizlere gönüllü ve görev alarak destek olmak isteyenler ufkayolculuk.com adresindeki veya Konya Erdemli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübüne bizzat gelerek ilgili formu doldurmaları gerekiyor dedi.

Yarışmaya hazırlanmak çok kolay

Ufka Yolculuk facebook ve twitter adresinden günlük yayınlanan örnek sorular ile yarışmaya hazırlanmanın kolay olduğunu söyleyen Çiftci, ufkayolculuk.com adresinde yayınlanan online dersler ile görüntülü, yarışmanın iletişim sponsoru Akra FM'de her gün saat 20.30 da yayınlanan program ile de sesli olarak çalışmanız mümkündür dedi.