Konya'daki rezidans olayında cezalar belli oldu

Konya'daki rezidans olayında cezalar belli oldu

Konya'da rezidansta yaşanan işkence olayında, Murat Demirci, Sara Demir ve Tuğba Demirci 10'ar yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Konya'da 2022 yılında meydana gelen bir rezidansta işkence olayıyla ilgili olarak karar verildi. Kafe işleten Murat Demirci, eski çalışanı Demet Aydın ile birlikte buluştuğu sırada nişanlısı Sara Demir ve arkadaşı Tuğba Demirci'nin de katıldığı olayda, Demet Aydın iddiaya göre 2 saat boyunca işkence gördü. Şikayet üzerine gözaltına alınan sanıklar, daha sonra serbest bırakıldı ancak aynı gün başka bir eski sevgiliye işkence yaptıkları ortaya çıktı ve tekrar tutuklandılar.

Konya'daki Rezidans Davasında Sanıklara 10'ar Yıl Hapis Cezası

Mahkeme, Demet Aydın'a yönelik işkence suçundan, Murat Demirci, Sara Demir ve Tuğba Demirci'ye 10'ar yıl hapis cezası verdi. Ayrıca, diğer suçlardan aldıkları cezalar da göz önünde bulundurularak cezalar 5'er yıla indirildi. Bu korkunç olayın ardından, toplam 9 yıl 10 ay 15'er gün hapis cezası aldılar. İşkenceye maruz kalan başka bir kişi olan Merve Kaya da süreç içinde şikayetinden vazgeçti ve davanın kamuya açık bir şekilde devam etmesine izin verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.