Konya'daki market soygunu olayı çözüldü: Sevgilisi içinmiş!

Konya'daki market soygunu olayı çözüldü: Sevgilisi içinmiş!

Konya'da bir market şubesini silahla soyan ve 3 bin TL çalan zanlı, polisin takibiyle yakalandı. Zanlı, sevgilisine ev tutabilmek ve masraflarını karşılayabilmek için gasp yaptığını itiraf etti.

Olay Nasıl Oldu?

24 Mart Pazar akşamı Konya'nın Meram ilçesinde bir market şubesine yüzünü bandana ile gizleyen bir kişi girdi. Elindeki silahı kasadaki görevliye doğrultan soyguncu, 3 bin TL'yi gasp edip kaçtı.

Polis Soyguncuyu Yakaladı

Görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ve görgü tanıklarının ifadelerini alan ekipler, soyguncunun izini 7 kilometre boyunca takip etti. Sonunda soyguncunun girdiği ev belirlendi ve zanlı İshak K. (28), Selçuklu ilçesinde düzenlenen baskınla yakalandı.

Sevgilisinin Masrafları İçin Soymuş!

Emniyetteki sorgusunda İshak K., sevgilisine ev tutabilmek ve masraflarını karşılayabilmek için gasp yaptığını itiraf etti. Gasp edilen 3 bin TL'nin bir kısmı ve olayda kullanılan silah da evde yapılan aramada ele geçirildi.

Tutuklandı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan İshak K., adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.