Konya’daki Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan cinayetinde yeni gelişme

Konya'nın Seydişehir ilçesinde tartıştığı eski eşi Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan'ı öldürerek polise teslim olan cinayet zanlısı Bekir Doğan sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde tartıştığı eski eşi ile kızını öldüren cinayet zanlısı sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün sabah saatlerinde Konya'nın Seydişehir ilçesi Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binanın 3. katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, Bekir Doğan, 3 ay önce boşandığı 3 çocuğunun annesi eski eşi Ayşe Gezer ile kızı Gözdenur Doğan'ın (19) bulunduğu eve geldi. Burada eşiyle tartışan Bekir Doğan, aracından aldığı tüfekle Ayşe Gezer ve Gözdenur Doğan'a ateş etti.

Olayda Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan olay yerinde hayatını kaybetti. Katil zanlısı Bekir Doğan ise olaydan sonra polise giderek teslim oldu. Adrese gelen polis ekipleri inceleme yaparken, anne ve kızının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekiplerine teslim olan cinayet şüphelisi Bekir Doğan gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Bekir Doğan, diş teknisyeni olarak görev yaptığı hastaneye elleri kelepçeli olarak getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Hastanedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı Bekir Doğan, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anne ve kızının cenazesi ise Seyit Harun Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akyol Mezarlığında defnedildi.

Konya’daki Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan cinayetinde yeni gelişme

Konya’daki Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan cinayetinde yeni gelişme

Konya’daki Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan cinayetinde yeni gelişme

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.