Konya'da yatırımcılara önemli fırsat! 30 bin liraya değerli arazi satışı

Konya'da yatırımcılara önemli fırsat! 30 bin liraya değerli arazi satışı

Metrekare fiyatları 275 TL ile 400 TL arasında değişen arsalar, yatırımcılara çeşitli fırsatlar sunuyor.

8 Kasım'da açık artırma yapılacak

Çumra Belediye Başkanlığı, Çumra ilçesinde bulunan 79 araziyi 8 Kasım 2023 tarihinde açık artırma usulü ile satışa sunacak. Araziler için istenen metrekare bedeli ise 275 lira ile 400 lira arasında değişiyor. Satışa sunulan araziler Abditolu, Alemdar, Dedemoğlu, Küçükköy mahallelerinde bulunuyor.

Çumra'da satışa sunulan araziler yatırımcılara çeşitli fırsatlar sunuyor

Satışa sunulan araziler, tarım, hayvancılık, sanayi ve konut alanlarında yatırım yapmayı planlayanlara çeşitli fırsatlar sunuyor. Abditolu mahallesindeki araziler, tarım ve hayvancılık için uygunken, Alemdar mahallesindeki araziler sanayi ve konut alanları için uygun. Dedemoğlu ve Küçükköy mahallesindeki araziler ise tarım, hayvancılık ve konut alanları için uygun.

İhale için belgeler

İhaleye katılmak isteyenlerin belirli belgeleri ibraz etmeleri gerekiyor. Nüfus cüzdanı veya kimlik yerine geçebilecek bir belge, kanuni ikamet belgesi veya Türkiye'de tebligat için adres beyanı sunulmalıdır. Tüzel kişilerin imza sirküleri, vekil ise noter tasdikli vekaletname ve imza sirküleri, ihaleye katılmak için yetki belgesi, tebligat için adres beyanı ve irtibat telefonu, teklif vermeye yetkili olduklarını gösterir imza beyannamesi gibi belgeler de gereklidir.

Ödeme koşulları

Ödemeler, satış bedelinin %30'unun peşin alınması ve geriye kalan kısmın %35'inin 31 Mayıs 2024 tarihinde ve %35'inin 30 Kasım 2024 tarihinde 2 eşit taksitte ödenmesi şeklinde gerçekleştirilecektir. Satış bedelini peşin ödeyenlere %10 indirim uygulanacaktır.

İhale ile ilgili detaylı bilgi için Çumra Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü'ne başvurabilirsiniz.

konya-cumra-satilik-araziler.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler