Konya'da öğrencilerden anlamlı kampanya

Konya'da öğrencilerden anlamlı kampanya

Hüyük ilçesindeki Mutlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Ramazan ayında dar gelirli ailelere destek olmak için harekete geçti. Öğretmenler ve velilerin de katkılarıyla 73 koli gıda ve alışveriş yardımı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Konya'nın Hüyük ilçesinde, Mutlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen anlamlı bir yardım kampanyasıyla, dar gelirli ailelere destek eli uzatıldı. Ramazan ayının manevi atmosferinden ilham alan öğrenciler, öğretmenler ve velilerle bir araya gelerek başlattıkları kampanya kapsamında, içerisinde gıda malzemeleri bulunan 73 koli hazırladılar.

Kampanyaya, sadece gıda yardımlarıyla sınırlı kalmayarak, marketlerde kullanılabilecek alışveriş yardım kartları da eklenerek ihtiyaç sahiplerine daha geniş bir destek sağlandı. Toplanan yardım kolileri ve alışveriş çekleri, ilçede yaşayan dar gelirli ailelerin evlerine kadar ulaştırıldı ve kişisel adreslerine teslim edildi.

kampanya.jpg

Öğrenci velisi Bekir Yıldız, öğrencilerin bu anlamlı kampanyayı başlatmalarından dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Tüm hayırseverlere şükranlarımızı sunuyoruz. Ben de kolilerin dağıtımında yer aldım. Amacımız, çocuklarımıza yardımseverlik duygusunu aşılamaktı" şeklinde konuştu.

Mutlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle topluma duyarlı bireyler yetiştirme yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.