Konya'da korkunç cinayet! Eski koca Ayşe Gezer ve kızını öldürdü

Konya'da korkunç bir cinayet yaşandı. Bekir Doğan, 3 ay önce boşandığı 3 çocuğunun annesi eski eşi Ayşe Gezer ile kızı Gözdenur Doğan'ı silahla öldürdü

Konya'nın Seydişehir ilçesinde yaşayanan cinayette bir şahıs 3 ay önce boşandığı eski eşi ile kızını silahla vurarak ölümüne neden oldu.

Olay, sabah saatlerinde Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binanın 3. katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, Bekir Doğan, 3 ay önce boşandığı 3 çocuğunun annesi eski eşi Ayşe Gezer ile kızı Gözdenur Doğan'ın (19) bulunduğu eve geldi.

Bekir Doğan, yanında bulunan pompalı tüfekle Ayşe Gezer ve Gözdenur Doğan'a ateş etti. Olayda Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan olay yerinde hayatını kaybetti. Katil zanlısı Bekir Doğan ise olaydan sonra polise teslim oldu. Adrese gelen polis ekipleri inceleme yaparken, anne ve kızının cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Konya'da korkunç cinayet! Eski koca Ayşe Gezer ve kızını öldürdü

Konya'da korkunç cinayet! Eski koca Ayşe Gezer ve kızını öldürdü

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.