Konya'da kahreden anne cinayeti! Para vermedi diye Ayfer Akbay'ı öldürdü

Konya'da bugün sabah saatlerinde kahreden bir olay yaşandı. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç, annesi Ayfer Akbay'ı para vermedi diye av tüfeği ile vurup kaçtı. 49 yaşındaki kadın hayatını kaybetti, cinayet zanlısı oğlu yakalanarak gözaltına alındı

Konya'da bir genç, iddiaya göre para vermediği için kavga ettiği annesini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Kavga ettiği annesini öldürdü

Olay, sabah saatlerinde Konya'nın merkez Karatay ilçesi Şems-i Tebrizi Mahallesi Kınacı Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın zemin katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, annesi Ayfer Akbay (49) ile birlikte yaşayan madde bağımlısı olduğu iddia edilen oğlu Y.F.H., annesinden para istedi. Bunun üzerine anne ile oğlu arasında tartışma çıktı.

Kavga ettiği annesini öldürdü

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine evde bulunan av tüfeğini alan Y.F.H. annesine ateş etti ve evden kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

ANNE AYFER AKBAY ÖLDÜ

Eve gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde anne Ayfer Akbay'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri evde inceleme yaparken, katil zanlısı evlat Y.F.H., polis tarafından yapılan çalışmayla yakalandı. Annenin cansız bedeni otopsi işlemleri için morga kaldırılırken, Y.F.H. emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kavga ettiği annesini öldürdü

Kavga ettiği annesini öldürdü

Kavga ettiği annesini öldürdü

Kavga ettiği annesini öldürdü

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.