Konya'da iftar çadırı nerede kurulacak? Her gün 300 kişiye ücretsiz iftar verilecek

Konya'da iftar çadırı nerede kurulacak? Her gün 300 kişiye ücretsiz iftar verilecek

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün 81 ilde kuracağı iftar sofralarından biri de Konya'da olacak. Ramazan ayı boyunca Meram Öğretmenevi'nde her gün 300 kişiye ücretsiz iftar yemeği verilecek.

Konya'da iftar sofrası bereketlenecek: Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 81 ilin tamamında iftar sofraları kurulacak. Konya'da da Ramazan ayı boyunca her gün 300 vatandaşa iftar yemeği verilecek.

Konya iftar çadırı nerede kurulacak?

Konya'da iftar çadırı Meram Öğretmenevi'nde kurulacak. İftar yemeği her gün saat 19.00'da verilecek.

Kimler iftar yemeğinden yararlanabilir?

İftar yemeğinden tüm vatandaşlar yararlanabilir.

Başka hangi illerde iftar çadırı kurulacak?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilin tamamında iftar çadırı kurulacak. Çadırların kurulacağı adresler Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında duyurulacak.

Vakıflar Genel Müdürü'nden açıklama:

Vakıflar Genel Müdürü Prof. Dr. Adnan Ertem, "Dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatmak, pekiştirmek ve daha güçlü şekilde geleceğe aktarmak için her alanda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Geçtiğimiz yıl kurduğumuz gönül sofralarını bu yıl Mübarek Ramazan-ı Şerif'in gelişiyle tüm şehirlerimize yayacağız. 81 ilimizde, bölge müdürlüklerimiz vasıtasıyla kuracağımız iftar noktalarımızda paylaşmanın, paylaştıkça çoğalmanın zenginliğini yaşayacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler