Konya'da hayırsever vatandaşların desteğiyle inşa edilen sağlık ocağının temeli atıldı

Konya'da hayırsever vatandaşların desteğiyle inşa edilen sağlık ocağının temeli atıldı

Karapınar ilçesi, Sandıklı Mahallesi'nde hayırsever vatandaşların destekleriyle inşa edilen sağlık ocağının temel atma töreni coşkuyla gerçekleşti.

Karapınar ilçesine bağlı Sandıklı Mahallesi'nde, bölgenin sağlık ihtiyaçlarına cevap verecek bir sağlık ocağının temel atma töreni, hayırsever vatandaşların büyük katkılarıyla gerçekleştirildi. Temel atma öncesinde dualarla süslenen törende, ilçe müftüsü Fuat Ateş'in duasının ardından sağlık ocağının temeli atıldı.

Mahalle Nüfusunu Düşünen Hayırseverlerden Önemli Katkı

Sandıklı Mahallesi Sağlık Ocağı Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Galip Cenan, mahallelerinin yoğun nüfusu göz önünde bulundurarak sağlık ocağı projesini hayata geçirmek için büyük bir çaba sarf ettiklerini belirtti. Cenan, "Şu anda temeli attığımız sağlık ocağımız bölge insanının önemli bir ihtiyacını karşılayacaktır. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Karapınar İlçe Sağlık Müdürü ve Belediye Başkanı Teşekkürlerini İletti

İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk, sağlık ocağının ilçeye büyük katkı sağlayacağını vurgulayarak, "İnsan sağlığı hayatımızın en önemli unsurlarından biridir. Yapılacak olan sağlık ocağı ilçemize hayırlı olsun. Bizler de vatandaşımızın sağlıklı bir şekilde yaşaması için her türlü desteği vermeye hazırız. Karapınar'a hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Karapınar İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Akif Akyurt ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka da yaptıkları konuşmalarda hayırseverlere teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.