Konya’da gece vakti cinayet! Ertuğrul Işık'ı bıçaklayıp kendini ihbar etti

Konya’da gece vakti cinayet! Ertuğrul Işık'ı bıçaklayıp kendini ihbar etti

Konya'nın Karapınar ilçesinde gece saat 02.00 sularında 27 yaşındaki Ertuğrul Işık bıçaklanarak öldürüldü. Polisi arayan katil zanlısı cinayet işlediğini söyleyerek kendisini ihbar etti

Konya'nın Karapınar ilçesinde çıkan kavgada 27 yaşındaki Ertuğrul Işık bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

GECENİN İKİSİNDE BIÇAKLADI

Olay, saat 02.00 sıralarında Konya'nın Karapınar ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede oturan Ertuğrul Işık (27) ile E.B. arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken, E.B. yanında bulunan bıçakla Ertuğrul Işık'ı çeşitli yerlerinden bıçakladı.

POLİSİ ARAYIP KENDİSİNİ İHBAR ETTİ

E.B. daha sonra polisi arayarak cinayet işlediğini söyledi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde Işık'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis tarafından gözaltına alınan zanlı E.B. emniyete götürüldü. Ertuğrul Işık'ın cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Karapınar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.