Konya'da "Gayrimenkul"fuarı düzenlenecek

Konya'da "Gayrimenkul"fuarı düzenlenecek

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay; Yatırımcılar ile Gayrimenkul sektörü Konya Gayrimenkul Fuarında buluşacak

 

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “ Konya Gayrimenkul Fuarı, Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım, Finansman Fuarı 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası TÜYAP Konya Uluslararası fuar merkezinde Konya’da ilk kez açılacak. Bu fuara tüm meslektaşlarımızı ve Konyalıları bekliyoruz” dedi. Konya’da ilk kez açılacak olan gayrimenkul fuarı hakkında bilgi veren Konya Emlakçılar odası Başkanı Sedat Altınay;

“Birbirini tamamlayan dört sektörün Anadolu buluşması 11–14 Mayıs 2017 tarihleri arasında TÜYAP Konya Uluslar arası Fuar merkezinde gerçekleştirilecek. Konya’da ilk kez gerçekleştirilecek olan Konya Gayrimenkul fuarında Konya’da hizmet veren emlakçı meslektaşlarımız sektördeki gelişmeleri ve beklentilerini yakından takip edebilecek. Projelerini yerli ve yabancı yatırımcılardan, son tüketiciye kadar geniş bir kitleye tanıtma imkânı bulacak. Firmanızın Pazar içindeki yerini analiz etmek, yeni alanları belirlemek için ve müşteri analizi yapabilmek adına yararlı bir fuar olacaktır.” dedi.

Konya Ticaret Odası ve Konya Emlakçılar Odasının ortaklaşa organize edeceği Konya Gayrimenkul Fuarı 11–13 Mayıs tarihleri arasında saat: 10.00 – 19.00 arasında, 14 Mayıs 2017 günü ise 10.00- 18.00 arasında ziyaret edilebilecek.