Konya'da Eski Ramazan Hazırlıklarında Neler Yapılırdı? Eski Konya'yı dinlemek isteyenler için alternatif

Konya'da Eski Ramazan Hazırlıklarında Neler Yapılırdı? Eski Konya'yı dinlemek isteyenler için alternatif

Çin'de başlayan ve Türkiye'de de vakaları görülen koronavirüs salgını nedeniyle internet sosyal hayatın tam ortasında yerini aldı. Kurumlar da tek tek internet yayını kararı alıyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de vakaların görüldüğü küresel salgın nedeniyle alınan önlemler birçok sosyal aktivitenin aksamasına neden oldu.

Konserler, sinemalar, toplu oturmalar hatta restoranlar, çay ocakları bile faaliyetlerini durdurdu.

Öte yandan sosyal mesafe kuralları çerçevesinde vatandaşların yaşamlarını sürdürmeleri gerekiyor.

Konya'nın kültür sanat alanında önemli faaliyetler yerine getiren Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, bu yıl önemli isimleri getirme hazırlıkları yapıyordu.

Önceden ilan edilen etkinlik takviminde de bu isimler sıralanarak takvim ilan edilmişti.

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi de faaliyetlerini internet yayınıyla devam ettirme kararı alan kurumlardan birisi oldu.

Kurumdan yapılan açıklamada Ramazan Ayı boyunca sosyal medya sayfalarından canlı yayınlarla Ramazan Sohbetleri isimli programların yapılacağı ilan edildi. İlk yayının ise 25 Nisan 2020 tarihinde saat 14:00'da yapılacağı duyuruldu.

Eğitimci, Araştırmacı, Yazar Ali Işık Yazarlar Birliği Konya Şubesi'nin Youtube kanalında ve sosyal medya sayfalarında Konya'da Eski Ramazan Hazırlıkları konusuyla takipçilerin karşısında olacak.

Etiketler :