Konya'da deprem mi oldu? 28 Aralık AFAD son depremler listesi

Konya'da deprem mi oldu? 28 Aralık AFAD son depremler listesi

AFAD son deprem verilerine göre Konya'nın Selçuklu ve Tuzlukçu ilçelerinde 28 Aralık Çarşamba (bugün) 3 bölgede hafif şiddette depremler kaydedildi

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi (AFAD) son deprem verilerine göre Konya'nın Selçuklu ve Tuzlukçu ilçelerinde bugün hafif şiddette depremler meydana geldi.

Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde 28 Aralık 2022 Çarşamba sabahı saat 06:14'te 1.0 (ML) büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. AFAD verilerine göre Pazarkaya yakınlarında kaydedilen deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Konya'da bu sabah bir diğer deprem ise Selçuklu ilçesi Bilecik (Yükselen) Mahallesinde saat 11:11'de kayıtlara geçti. 1.2 (ML) büyüklüğündeki deprem yerin 6.63 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Konya Selçuklu'da bugün meydana gelen diğer deprem ise Eğribayat Mahallesinde saat 13:09'da 0.9 (ML) şiddetinde kaydedildi. AFAD verilerine göre deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler