Konya’da cinayet! Kayıp çaycı Yıldırım Uyan olayında sır perdesi aralandı

Konya’da cinayet! Kayıp çaycı Yıldırım Uyan olayında sır perdesi aralandı

Konya'nın Güneysınır ilçesinde 2 gündür kaybolan 42 yaşındaki çay ocağı işletmecisi Yıldırım Uyan'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Husumetlisi kayıp çaycıya önce otomobille çarpıp ardından darp ederek öldürdüğünü itiraf etti

Konya'nın Güneysınır ilçesinde 2 gündür kaybolan Yıldırım Uyan'ın husumetli olduğu kişi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Kayıp şahsın cesedi dağlık alana gömülmüş olarak bulunurken cinayeti itiraf eden Ali Osman K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Feci olay, Konya'nın Güneysınır ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede çay ocağı işletmecisi 42 yaşındaki Yıldırım Uyan'dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Çalışma yapan polis ekipleri, Yıldırım Uyan'ın ilçede çay ocağı işletmecisi Ali Osman K., ile husumetli olduğunu belirledi.

İfadesi alınmak üzere gözaltına alınan şüpheli sorgusunda, daha önceden aralarında sorunların olduğunu olay günü yeniden tartıştığı Yıldırım Uyan'ı aracıyla çarptıktan sonra darp ederek öldürdüğünü, cesedi ise dağlık alana gömdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Daha sonra ekipler zanlının tarif ettiği dağlık alanda yapılan çalışma sonrası Yıldırım Uyan'ın cesedini bulundu. Ceset hastane morguna götürüldü. Olayı itiraf eden şüphelinin ise sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bilgisi verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.