Konya Valisi Özkan Başkanlığında İlçe Kaymakamlarıyla Toplantı Gerçekleştirildi

Konya Valisi Özkan Başkanlığında İlçe Kaymakamlarıyla Toplantı Gerçekleştirildi

Konya Valisi Vahdettin Özkan önderliğinde, ilçe kaymakamları DSİ 4. Bölge Müdürlüğü'nde bir araya geldi. Toplantıda, ilçelerin genel durumu, güvenlik hizmetleri ve yapılan yatırımlar ele alındı.

Konya Valisi Vahdettin Özkan başkanlığında, ilçe kaymakamlarıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi. DSİ 4. Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen bu toplantıda, ilçelerin genel durumu, güvenlik hizmetleri ve yapılan yatırımlar masaya yatırıldı.

Toplantıya Vali Yardımcıları Hacı İbrahim Türkoğlu ve Mustafa Sait Arcaklıoğlu da katılım gösterdi. 31 ilçenin kaymakamlarının hazır bulunduğu toplantıda, ilçelerin karşılaştığı sorunlar, ihtiyaçlar ve yapılan yatırımlar detaylı bir şekilde ele alındı.

Vali Özkan, kaymakamlardan ilçelerin genel durumu, güvenlik hizmetleri ve yapılan yatırımlarla ilgili güncel bilgileri aldı. Toplantıda, ilçelerde gerçekleştirilen kamu hizmetleri de detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Konya'da gerçekleştirilen bu toplantı, ilçelerin gelişimi ve hizmet kalitesinin artırılması adına önemli bir platform sağladı. Vali Özkan'ın liderliğindeki bu toplantı, ilçelerin daha yaşanabilir bir yapıya kavuşturulması için atılan adımların önemli bir parçasını oluşturdu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.