Konya Ülkü Ocakları Başkanı görevden alındı

Konya Ülkü Ocakları Başkanı görevden alındı

Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Taha Çini görevden alındı. Yeni başkan atanana kadar ocağın kapatıldığı açıklandı.

Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Taha Çini görevden alındı. Konuyla ilgili karar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezinin sosyal medya hesaplarından açıklandı.

Açıklamada "Konya Ülkü Ocakları Başkanı görevinden alınmış, yerine görevlendirme yapılana kadar İl Ocak kapatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Mustafa Taha Çini ise sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile konuyu takipçileri ile paylaştı.

İşte Çini'nin yaptığı açıklama:

Kamuoyu bilgilendirme mesajımdır.

Yaklaşık bir yıl 8 aydır yürütmeye çalıştığım Konya Ülkü Ocakları Başkanlığı görevim liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyfendinin talimatları, Genel Başkanımız Sinan Ateş Beyefendinin takdirleri ile bugün sona ermiştir.

Görev sürecim boyunca başta genel merkezimiz olmak üzere, birlikte çalışma fırsatı bulmuş olduğum yönetimime, bizlerden desteklerini esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanlarımıza ve milletvekillerimiz ile tüm Milliyetçi-Ülkücü camiaya teşekkürlerimi sunuyorum. Ben şahsım adına tüm camiamıza varsa hakkımı helal ediyorum, sizlerin de hakkınızı helal etmenizi istiyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da liderimiz Devlet Bahçeli Beyfendi ve Genel Başkanımız Sinan Ateş Beyfendinin emrindeyiz.