Konya Tabip Odası Başkanı Öztürk: Karanlık güçlerin maşası olan FETÖ'cü hainleri şiddetle kınıyoruz

Konya Tabip Odası Başkanı Öztürk: Karanlık güçlerin maşası olan FETÖ'cü hainleri şiddetle kınıyoruz

Konya Tabip Odası Başkanı Prof. Bahadır Öztürk, "Bir gecede ihaneti ve zaferi gördüğümüz bu kurtuluş gününün yıldönümünde bu teröristleri ve farklı gerekçelerle hâlen bu terör örgütüne destek verenleri bir kez daha nefretle ve şiddetle lanetliyoruz" dedi

Konya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Bahadır Öztürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebeti ile bir açıklama yayımladı. Öztürk, "Bir gecede ihaneti ve zaferi gördüğümüz bu kurtuluş gününün yıldönümünde bu teröristleri ve farklı gerekçelerle hâlen bu terör örgütüne destek verenleri bir kez daha nefretle ve şiddetle lanetliyoruz" dedi.

Konya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Bahadır Öztürk, yazılı mesajında şu ifadeleri kullandı:

Tam 7 yıl önce 15 Temmuz gecesi karanlık güçlerin maşası olan FETÖ'cü hain teröristler tarafından çıkarları devletimizin çıkarlarıyla uyuşmadığı için milli iradeye karşı yapılan darbe girişiminde başta halkın iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanımız olmak üzere birçok kritik konuma ve kişiye saldırılar düzenlenmiş, köprüler, havalimanları, basın kuruluşları işgal edilerek halkımız sindirilmeye çalışılmıştır.

Bu darbe girişimindeki saldırılara karşı sağduyulu asker, polis ve diğer tüm kamu görevlilerimizin direnişine yaşlısı, genci, erkeği, kadını demeden büyük bir güçle destek veren ve sokağa çıkan milletimiz, hain teröristlere geçit vermedi. Bu ihanet gecesinde, uçakların, tankların, helikopterlerin, ağır silahların karşına sadece iman dolu yürekleri, inançları ve ay yıldızlı bayrakları ile dikilen milletimiz, tarih boyunca bağımsızlığı her tehdit edildiğinde olduğu gibi vatanı için tek yürek olarak bir kez daha asaletini gösterdi.

Bir gecede ihaneti ve zaferi gördüğümüz bu kurtuluş gününün yıldönümünde bu teröristleri ve farklı gerekçelerle hâlen bu terör örgütüne destek verenleri bir kez daha nefretle ve şiddetle lanetliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatanı uğruna hiç düşünmeden canlarını veren tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.