Konya OSB, İskenderun'a İlkokul Kazandırdı

Konya OSB, İskenderun'a İlkokul Kazandırdı

Konya Organize Sanayi Bölgesi tarafından İskenderun'a kurulan "KOS Konteyner Kent Yaşam Merkezi" içerisinde yer alan 203 konteynerlik ilkokul, 140 öğrenci kapasitesiyle hizmete açıldı.

Konya Organize Sanayi Bölgesi (KOS), Hatay'ın İskenderun ilçesine yönelik önemli bir adım attı. KOS tarafından hayata geçirilen "KOS Konteyner Kent Yaşam Merkezi" içerisinde bulunan 203 konteynerlik ilkokul, bugün düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

Açılış törenine, Konya Organize Sanayi Bölgesi ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı ve Konya OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koçak gibi önemli isimler katıldı.

Konya OSB, İskenderun'a İlkokul Kazandırdı

Açılış konuşmasında, Kütükcü deprem anından itibaren bölge halkına desteklerinin devam ettiğini belirterek, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Kütükcü, Konya OSB sanayicilerinin çeşitli alanlarda bölgeye destek verdiğini vurgulayarak, yeni ilkokulun hayırlı olmasını diledi ve geleceğin teminatı olan çocuklara başarılar diledi.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise, yapılan çalışmalara destek veren herkese teşekkür ederek, çocukların eğitim göreceği bir okula duyulan ihtiyacın KOS tarafından hızlı bir şekilde karşılandığını ifade etti.

Konya OSB, İskenderun'a İlkokul Kazandırdı

KOS Konteyner Kent Yaşam Merkezi içerisinde yer alan ilkokul, 140 öğrenci kapasitesine sahip olup, 8 derslik, bir müdür odası, bir öğretmenler odası, bir rehberlik odası ve bir anaokulu sınıfından oluşmaktadır. Bu proje, bölgedeki eğitim ihtiyacına yönelik önemli bir adım olarak kabul edilmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.