Konya’ nın En Kapsamlı Tatbikatında Paydaş Ziyaretleri Devam Ediyor

Konya’ nın En Kapsamlı Tatbikatında Paydaş Ziyaretleri Devam Ediyor

14 Ekim 2014 tarihinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde gerçekleştirilen Deprem, Yangın ve Tahliye Tatbikatına araç ve ekipleriyle destek veren Afad Konya İl Müdürlüğü...

14 Ekim 2014 tarihinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde gerçekleştirilen  Deprem, Yangın ve Tahliye Tatbikatına araç ve ekipleriyle destek veren Afad Konya İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Konya İl Sağlık Müdürlüğü, 112 Başhekimliği teşekkür ziyaretleri gerçekleştirildi.

Meram Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Hamdi Arbağ, Hastane Başmüdürü Mustafa Sabri Ak ve Hastane Sivil Savunma Amiri Musa Kazım Aksel’ in katıldığı ziyaretlerde Afad  Konya İl Müdürlüğü Kurtarma Ekibinin gösterdiği gayret, fedakarlık ve hizmet anlayışından dolayı teşekkür eden N.E.Ü. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hamdi Arbağ, Teşekkür Belgesini tüm Afat Konya İl Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekibi adına İl Müdürü Yıldız Tosun’ a takdim etti.

Afet öncesi hazırlıkların sadece eğitimle alınamayacağını, bu tür tatbikatların çok daha eğitici olduğu konulara değinen Arbağ, sözlerini, “Afet hazırlıkları kapsamında hastanemiz çalışanları ile Konya Afad İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Konya İl Sağlık Müdürlüğü UMKE Şube Müdürlüğü, 112 Başhekimliği, Koski Genel Müdürlüğü ve Medaş Genel Müdürlüğüne bağlı ekiplerin destekleriyle yapılan bu tatbikat çok başarılıydı. Eksiklerimizi ve yapabileceklerimizi gözlemledik.” Diyerek bitirdi.

Afat Konya İl Müdürlüğü’ nün ardından Sayın Prof. Dr. Arbağ, Sayın Ak, Sayın Aksel İtfaiye Daire Başkanlığı ve Sağlık İl Müdürlüğü akabinde UMKE Şube Müdürlüğüne Teşekkür Belgelerini takdim ettiler.