Konya merkezde feci kaza! Kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı: Suat Kaçan öldü, 3 yaralı

Konya'da sokaktan caddeye kontrolsüz çıkan hafif ticari araç ile cadde üzerinde seyir halinde olan kamyonet çarpıştı. Saraçoğlu Mahallesindeki feci trafik kazasında Suat Kaçan hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Konya'da sokaktan caddeye kontrolsüz çıkan hafif ticari araç ile cadde üzerinde seyir halinde olan kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayaslı Sokak üzerinden Saraçoğlu Caddesine kontrolsüz çıkan 20 AAU 85 plakalı hafif ticari araç ile cadde üzerinde seyir halinde olan M.Ş. idaresindeki 42 VS 136 plakalı kamyonet çarpıştı.

Kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Suat Kaçan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Kazada yaralanan hafif ticari araçta bulunan E.K., U.G. ve kamyonet sürücüsü M.Ş., ambulanslarla şehir merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından kazaya karışan araçlar olay yerinden kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler