Konya Kitap Günleri bitiyor şehir yeni bir festivale hazırlanıyor

Konya Kitap Günleri bitiyor şehir yeni bir festivale hazırlanıyor

İlk olarak gastrofestle açılışı yapan Konya Büyükşehir Belediyesi, geleneksel hale gelen Kitap Günleri henüz bitmemişken bir festivalin daha duyurusunu yaptı.

Geçtiğimiz ayın son günlerinde Konya ilk defa yapılan gastofest vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmüştü. Bu gelişmenin ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gastrofestin her yıl düzenleneceğinin müjdesini vermişti.

KİTAP GÜNLERİ BAŞLADI

Türkiye’de en çok kütüphane ziyaretçisine sahip illerin başını çeken Konya’da her yıl düzenlenen kitap günleri bu yıl 1 milyondan fazla 250 yayınevi ve 450 yazarla kapılarını açtı.

2019 yılında düzenlenen ve Pandemi nedeniyle 2020 yılında yapılamayan kitap günlerinin bu yılki organizasyonuna 600 binden fazla ziyaretçi bekleniyor.

konya-bisiklet-festivali.jpg

YENİ FESTİVAL GELİYOR

Konya’nın tanıtımına önemli katkılar sağlayan Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni festivalin duyurusunu yaptı.

22-23-24 Ekim tarihlerinde Konya Bisiklet Festivali düzenlenecek. Türkiye’nin en uzun Avrupa’nın ikinci uzun bisiklet yolu ağına sahip Konya’da düzenlenecek festivale de yoğun katılım bekleniyor.

Yarışmalar, eğlence alanları, oyun grupları, parkurlarla 3 renkli gün Konya’da olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler