Konya Kavrulacak! Son Tahminler Olay

Konya Kavrulacak! Son Tahminler Olay

Konya'da vatandaşları önce yağmur ardından da çok sıcak günler bekliyor. Meteoroloji İşleri'nin tahminlerine göre Konya'da Çarşamba günü yağmur görünüyor. Dış kaynaklar da bu tahminleri doğruluyor. Ardından sıcak hava geliyor. Detaylar haberimizde

Konya'da Hava Durumu

Kavurucu sıcakların ardından sonbahar mevsiminin etkilerinin gün geçtikçe daha fazla hissedildiği Konya'da ufukta yağmurlar görünüyor. Hava sıcaklıkları özellikle güneşsiz zamanlarda oldukça düşük seviyelerde hissediliyor.

Meteoroloji Konya'daki Yağışı Önceden Bildirmedi

Konya'da Pazar günü hafif bir yağmur sürpriziyle karşılandı. Meteoroloji İşleri, söz konusu yağışla ilgili bilgilendirme yapmamıştı. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamadı.

konya-18-ekim-2023-hava.jpg

Konya'da 18 Ekim Tarihinde Yağmur Bekleniyor.

Konya'da Hava Sıcaklığı Sıfır Dereceyi Görecek

Meteoroloji İşleri'nin son tahminlerine göre 18 Ekim 2023 Çarşamba günü yağmur bekleniyor. Tahminlere göre yağışlar Konya genelinde görülecek ve bazı merkezlerde hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düşecek.

konya-24-ekim-2023-hava.jpg

24 Ekim 2023 Konya Hava Durumu

Yağmurun Ardından Kavurucu Sıcak Geliyor

Konya'da görülecek yağmurun ardından kavurucu sıcaklar kısa süreliğine kentte etkili olacak. 24, 25 ve 26 Ekim tarihleri arasında Konya'da sıcaklıkların 26 ila 30 derece arasına yükselmesi bekleniyor.

konya-25-ekim-2023-hava.jpg

25 Ekim 2023 Konya Hava Durumu (Uydu Görüntüsü).

Sıcaklığın nedeninin ise Afrika üzerinden gelen sıcak hava olduğu bildirildi.

konya-26-ekim-2023-hava.jpg

26 Ekim 2023 Konya'da hava sıcaklığı yüksek seviyelerde olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.