Konya Emniyeti'nden yüreklere dokunan video! Biz ki ustasıyız bu vatanı sevmenin

Türkiye tek yürek asrın deprem afetinin yaralarını sarmaya çalışıyor. Emniyet güçleri depremin ilk anından itibaren sahada büyük gayretle çalışırken, Konya Emniyet Müdürlüğü'nün "Biz ki ustasıyız bu vatanı sevmenin" paylaşımı ile yüreklere dokundu

Türkiye 6 Şubat sabahı Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili enkaza çevirerek on binlerce can kaybına, yüz binlerce vatandaşımızın evinden olmasına neden olan depremlerin ardından seferber oldu.

Devletin tüm kurumları, AFAD, Kızılay, STK'lar, gönüllüler ve vatandaşlar bölgede canhıraş bir şekilde yıkılan binlerce binada zamana karşı yarışarak bir cana daha ulaşmak için günlerce arama-kurtarma çalışmalarını sürdürdü.

Türk askeri ve polisi de ilk günden deprem bölgelerinde hem arama kurtarma çalışmaları, hem en ücra köşelere yardım ulaştırmak aynı zaman da da halkın can ve mal güvenliğini korumak için gece gündüz çalışmaya devam etti.

Askeriyle polisiyle deprem bölgesinde görev yapanların Konya Emniyet Müdürlüğü'nün "Sevdasına düşmüşüz bir hilalin, bir yıldızın; Biz ki ustasıyız bu vatanı sevmenin #birlikteaşacağız" paylaşımı ile yüreklere dokundu. Konya İl Emniyet Müdürlüğü paylaşımında, "Bu yaraları milletimizle omuz omuza hep birlikte saracağız. Ölenlere Allah'tan rahmet yaralananlara acil şifalar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Memleketim yaralı, memleketim ağlamaklı

Sabret hele gelir Anadolu'nun çocukları

Ruhu mücadele kokar, vazgeçmek nedir bilmez onlar

Sabret hele gelir bizim çocuklar

Anadolu'nun kanayan yaralarına tampondur bizim çocuklar
Tanırsın sen onları nerede olsa

Onlar eve geç dönen çocuklardır

Enkaz altında kalan hayalleri kürekliyorlardı

Bak işte geldiler

Ağlama küçüğüm elleri şifadır

Çoğusu anadır, bacıdır, yardır..

Anadolu kan kaybeder dururdu, onlar Anadolu'yu defalarca kucaklardı

Sinesi geniştir onların, sinesi memlekettir onların

Sabret hele bak işte geldiler, gelir bizim çocuklar

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar