Konya depremlerinin etkisi böyle ortaya çıkıyor! Bina Boşaltıldı

Konya depremlerinin etkisi böyle ortaya çıkıyor! Bina Boşaltıldı

Konya'nın Meram ilçesindeki bir binada yaşanan kolon patlaması olayı, bölgeyi alarma geçirdi. Yetkililer, binayı derhal tahliye kararı aldı.

Konya'nın Meram ilçesi, Aşkan Mahallesi Meltemler Sokak üzerinde bulunan bir binada dün akşam saatlerinde meydana gelen olay, bölge sakinlerini ve yetkilileri endişelendirdi.

Binada Yapılan İnceleme Sonucunda Kolon Patlaması Tespit Edildi

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, binada yaptıkları inceleme sonucunda bir kolonun patladığını tespit etti. Durumun hemen fark edilmesi üzerine, binada bulunan daire sahiplerinin güvenli bir şekilde tahliye edilmesine karar verildi.

bina1.jpg

Daire Sahipleri Güvenli Bir Şekilde Tahliye Edildi

Daire sahipleri, yetkililerin denetiminde güvenli bir şekilde binadan çıkarıldı. Bina mühürlendi ve çevrede güvenlik önlemleri alındı.

İncelenme Sonuçları Bekleniyor

Binada yaşanan kolon patlamasının nedeni ve binanın güvenliği konusunda daha fazla bilgi, incelemelerin tamamlanmasının ardından daire sahiplerine açıklanacak.

bina2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.