Konya dahil 18 ilde 'güzellik firması' süsüyle dolandırıcılık operasyonu! 43 gözaltı

Konya dahil 18 ilde 'güzellik firması' süsüyle dolandırıcılık operasyonu! 43 gözaltı

İstanbul merkezli güzellik firmasına, dolandırıcılık yapıldığı iddiasıyla Kırşehir merkezli Konya dahil 18 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Çoğunu kadınların oluşturduğu 43 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı

Kırşehir merkezli Konya, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Çanakkale, Gaziantep, Diyarbakır başta olmak üzere 18 ilde, güzellik firmasına yönelik düzenlenen eş zamanlı 'dolandırıcılık' operasyonunda yakalanan çoğu kadın 43 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre merkezi İstanbul'da bulunan ve ülke genelinde de şubeleri olan bir güzellik firmasına 'Dolandırıcılık' yapıldığı iddiasıyla Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi.

Kendilerini farklı sıfatlarla tanıtmışlar

Şüphelilerin kendilerini farklı sıfatlarla tanıtarak güzellik merkezine gelen kişilere 'abonelik' adı altında sözleşme imzalatıp dolandırdığı tespit edildi.

Çoğu kadın 43 gözaltı

Çoğunu kadınların oluşturduğu ve yönetici kadronun da aralarında yer aldığı 43 kişi, polisin eş zamanlı operasyonuyla gözaltına alındı.

Zanlılar adliyede
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler; polisin geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

pee.jpg

peee.jpgpeee.jpg

peeee.jpg

peeeeeee.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.