Konya Anadolu İmam Hatip'te büyük başarı! Hatice Kübra Korkmaz LGS Türkiye birincileri arasına girdi

Konya Anadolu İmam Hatip'te büyük başarı! Hatice Kübra Korkmaz LGS Türkiye birincileri arasına girdi

Konya Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hatice Kübra Korkmaz, LGS 2023'te 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına girerken, 3 öğrenci de 89 doğru yaparak büyük gurur yaşattı.

Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi, kurulduğu 1951 yılından bu yana sayısız başarılara imza atmaya devam ediyor. Bu yıl ilk kez mezun veren Konya Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de büyük bir başarıyla yine adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Hatice Kübra Korkmaz isimli öğrencimiz, 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına girerken, 3 öğrencimiz 89 doğru yaparak bizlere ayrı bir gururu yaşattı.

119 öğrencimizin sınava girdiği LGS de okul ortalamamız ise 443 puan olarak güzel bir rekora ulaştı. Hem bireysel başarıda hem de kurumsal ortalama başarısında elde ettiğimiz bu güzel sonuç; azim, kararlılık, sebat, güven ve başarıya inanmış bir aile olmanın mükemmel bir sonucu oldu.

Bu başarı ve sevinç; tüm okul idaresi, eğitimciler ordusu, öğrenci ve bu okulların başarısına gönül vermiş velileri memnun etti. Okul İdaresi 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına giren Hatice Kübra Korkmaz'ı Umre ve eğitim bursu ile ödüllendirdi.

Büyük başarı gösteren bütün öğrencilerimize, bunlara emek veren öğretmenlerimize, her türlü fedakârlığı esirgemeyen ailelerine ve bizde öğrencisi olmasa bile yüreği ve duasıyla destek olan gönüldaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Biz bir ve beraber olunca çok daha güzel başarılara imza atacağız. Gelecek nesiller, açılmış bu güzel yoldan güvenle ilerleyecek.

Çalışacağız, başaracağız ve ülkemizi birlikte yükselteceğiz.

konyaanadoluihl.jpg

konyaanadoluihlhaticekubrakorkmaz.jpg

konyaanadoluihl0.jpg

konyaanadoluihl1.jpg

konyaanadoluihl2.jpg

konyaanadoluihl3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.