KOMEK'te yeni dönem rekorla başladı! En yoğun katılım

KOMEK'te yeni dönem rekorla başladı! En yoğun katılım

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM), yeni dönem eğitimlerine başladı. Başkan Uğur İbrahim Altay, kursiyerlerin aile bütçelerine ve ekonomiye katkısını vurguladı.

KOMEK ve ASEM'ler 80 Merkezde 725 Branşla Yeni Döneme Başladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KOMEK ve ASEM kurslarının, yeni dönemde 725 farklı branşta ve 80 farklı merkezde başladığını duyurdu. KOMEK, 85 bin kursiyerle yeni bir rekora imza attı.

k1.jpg

KOMEK Uzaktan Eğitim Merkezi (KUZEM) Dersleri Başladı

Yüz yüze eğitimlerin yanı sıra, KOMEK Uzaktan Eğitim Merkezi (KUZEM), 9 bin kursiyerle birlikte yeni dönem eğitimlerine başladı. KUZEM, bu dönemde birçok farklı alanda eğitimler sunuyor, ayrıca engelli bireylere yönelik özel eğitimler düzenliyor.

k2.jpg

KOMEK, "kuzem.org" ile İnteraktif Eğitim Sunuyor

Kayıt olamayan veya kontenjanlardan faydalanamayan vatandaşlar için KOMEK, "kuzem.org" sitesi üzerinden interaktif eğitim videoları sunuyor. Bu sayede, Türkiye'den ve dünyanın dört bir yanından kursiyerler, istedikleri branşta eğitim alabiliyorlar.

k3.jpg

Sağlıklı Yaşam ve Spor Kursları

KOMEK, mesleki eğitimlerin yanı sıra kursiyerlerine sağlıklı bir yaşam da sunuyor. Spor salonları, diyetisyen hizmetleri, havuz, sauna ve buhar odaları gibi imkanlarla sağlık ve spor konusunda da destek sağlıyor.

k4.jpg

Duyuruları Takip Etmek İçin Sosyal Medya ve Web Sitesi

KOMEK bünyesinde başlayacak olan Genç KOMEK Atölye, Dar’ul Huffaz, TİSA ve Genç Yazarlar Akademisi gibi yeni alanların kayıtları için duyuruları, KOMEK'in sosyal medya hesapları ve komek.org.tr adresi üzerinden takip edebilirsiniz.

k5.jpg

Bu dönemde Konya'da eğitim alan kursiyerlerin hem bireysel gelişimlerine katkı sağlayacakları hem de aile bütçelerine ve milli ekonomiye destek olacakları bir dönem daha başlıyor.

k6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.