Kocasinan'da pazar yeri çalışmaları

Kocasinan'da pazar yeri çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi’nde yapımı devam eden pazar yerinde inceleme yaptı. Çolakbayrakdar,...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi’nde yapımı devam eden pazar yerinde inceleme yaptı.

Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi’nde projelendirilerek yapımına başlanan "yeni nesil" pazar yerinde incelemelerde bulunarak, bilgi aldı.

İncelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede modern pazar yerlerinin yapımına başladıklarını ve projelendirdikleri bu "yeni nesil" pazarların Türkiye'ye örnek olacağını ifade eden Çolakbayrakdar, şunları söyledi:

"Zamanın ihtiyaçlarına göre yapılan yapılar eskiyor veya çağın şartlarına göre daha işlevsel hale getirilmesi için yenilenmesi gerekiyor. Kocasinan Belediyesi olarak bizler de ilçe genelinde mevcut pazar yerlerimizi yenilemeye başladık. Pazar yerlerini, daha işlevsel daha sağlıklı daha konforlu ve daha estetik hale getiriyoruz. Bunlardan biri olan Erciyesevler Mahallemizdeki mevcut pazar yerini yeniliyoruz. Ayrıca pazar yerinin yanına mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek değişik sosyal mekanlar yapıyoruz. Pazar yerlerimiz böylelikle daha fonksiyonel hale dönüşecek, Kocasinan için sosyal ve kültürel anlamda büyük bir kazanım olacak."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler