Kocaman, oyundan memnun değil

Kocaman, oyundan memnun değil

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman,"Oyundan ziyade skoru elde ettiğimiz için memnunum" dedi

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Adanaspor'u 1-0 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda özellikle yerleşimle alakalı ciddi hatalarının olduğunu ifade etti.

Adanaspor'un kestiği toplarla hızlı ataklar yaptığını belirten Kocaman, "Oyun, her an gol yeme ihtimalini içinde barındırıyordu. İkinci yarıda baskıyı artırdık. Bir hata golüyle öne geçtik ve bunu korumayı başardık. Oyundan ziyade skoru elde ettiğimiz için memnunum. Yüksek iradeli ve doğru oyun için oyuncularımı tebrik ediyorum. Galip geldiğimiz için mutluyum." diye konuştu.

Kocaman, zor bir dönemden geçtiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Herkes için zor maçlar oynanıyor ama bizim gibi takımlar için görmediğimiz ve yaşamadığımız durumlarla karşı karşıyayız. Arka arkaya yoğun bir maç trafiği içerisindeyiz. Avrupa'da son derece organize ve kuvvetli takımlarla oynuyoruz. Takımımızda bu maçların büyük bir tahribatı oluyor. Bu tahribatı yaşamadan öğrenemiyorsun. Bu bir şikayet değil. Bunları hem kulüp hem de takım olarak yaşayarak öğreneceğiz."

 

- Jurcic: "Daha fazla şeyi hak ettik"

 

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic ise bu akşamki maçta daha fazla şeyi hak ettiklerini dile getirdi.

Sahada iyi şeyler göstermenin kendisini sevindirdiğini aktaran Jurcic, şöyle konuştu:

"Oyuncularım elinden gelen her şeyi saha verdi. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüm. Bizim sorumluluğumuzda olmayan bazı bedeller ödüyoruz. Bu da bazı oyuncuların hazırlık dönemlerini geçirmemiş olması. Buna bağlı sahada sakatlıklar yaşayabiliyoruz. Maçta 3 değişikliği de buna bağlı zorunluluktan yaptık. Bu tür değişiklikler sahada rotasyonu da getiriyor. Doğal olarak da takımın iskeletini bozuyor. Bugün sahada gösterdiğimiz şey bana gelecek için umut veriyor. Puan kazanmak için de umutluyum. Atiker Konyaspor'u tebrik ediyorum."


 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler