Kırşehirlilere 2 bin bisiklet

Kırşehirlilere 2 bin bisiklet

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Kırşehir Belediyesi arasında bisiklet yolu yapımını destekleme protokolü imzalandı.Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Kırşehir Belediyesi arasında bisiklet yolu yapımını destekleme protokolü imzalandı.

Kırşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından yapılan 13 bin metre bisiklet yolu nedeniyle Sağlık Bakanlığı ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından belediyeye 2 bin bisiklet teslim edildi.

Protokolü imzalayan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Halk Sağlığı Müdürlüğümüz ve Sağlık Bakanlığımızla yaptığımız protokol çerçevesinde 2 bin bisikleti teslim aldık. Egzersiz ve spor yapma alışkanlığının herkese kazandırılmasını istiyoruz. Sağlık Bakanlığı bisiklet yolu yapan belediyelere böyle bir destek veriyor. Kırşehir Belediyesi olarak 13 bin metre bisiklet yolu yaptık, devamı gelecek." ifadesinde bulundu.

Kırşehir Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bekir Demirbaş da toplumun her kesiminin hareketli yaşam konusunda teşvik edilmesinin amaçlandığını vurguladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler