Kırşehir'de TEOG'da dereceye girenler ödüllendirildi

Kırşehir'de TEOG'da dereceye girenler ödüllendirildi

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, TEOG sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Kırşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Bahçeci, TEOG sınavında dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.

Öğrencilerin sınavlarda Kırşehir'i en iyi şekilde temsil ettiklerini aktaran Başkan Bahçeci, Kırşehir'in eğitimde öncü illerden biri olduğunu, sağlanan başarıda en büyük katkının eğitim camiası ile ailelerin birlikte çalışmaları olduğunu ifade etti.

Bahçeci, şunları kaydetti:

"Eğitimle ilgili başarılarımızı gittiğimiz her platformda söylüyoruz. İnsanlar şehirleri tercih ederken mutlaka eğitim seviyesine bakıyorlar. İlimiz eğitimin yüksek olması nedeni ile yaşanabilir şehir haline geldi. Farklı okullardan birinci çıkması bizleri mutlu ediyor. Başarıda istikrar çok önemlidir. Bir sınavda başarılı olmak yetmiyor. Bu başarıyı sürdürmek daha önemli. Sizler ne kadar başarılı olursanız bu ülke o kadar gelişecektir. 14 öğrencimiz tam puan almış inşallah bu sayı seneye daha da artacaktır. Başarılarınızın devamını diliyorum."

Belediye Başkanı Bahçeci, birinci olan Bekir Yiğit Tan, Nazmiye Çelik, Reyhan Meryem Gök, Özge Melisa Zengin, Arda Rutkay Var, Beyza Sarı, Göksu Aydın, Sena Şerbetçioğlu, Sümeyye İlhan, Beyza Nur Okatan, Alp Kaan Küçük, Bengsü Tay, Betül Soykan, Türker Gaffaroğlu'na çeşitli hediyeler verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler