Kiralık araçla Konya'ya uyuşturucu taşıyan şahıslar yakalandı

Kiralık araçla Konya'ya uyuşturucu taşıyan şahıslar yakalandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde, polis tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda, uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, gençlerin zehirlemesi için sokak satıcılığı yapan şahısların peşini bırakmayarak istihbarat çalışmalarını sürdürüyordu.

Bu çerçevede, S.K. ve Ş.S. isimli şüphelilerin, İstanbul plakalı bir araç kiralayarak Akşehir'e uyuşturucu madde taşıdığı bilgisine ulaşıldı. Narkotik ekipleri, şüphelilerin kullandığı aracı takibe aldı ve D-300 uygulama noktasında aracı durdurdu. Gözaltına alınan şüpheliler ile araçları, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararı ile araç ve şüphelilerin üstlerinde arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda aracın çeşitli yerlerine gizlenmiş ve kadın çorabına konulmuş 23 adet captagon uyuşturucu hap, poşet içerisinde 10 adet ecstasy uyuşturucu hap ile 2 parça halinde 1 gram metamfetamin uyuşturucu ve 3 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Uyuşturucu maddelere el konulurken, şüpheliler S.K. ile Ş.S. hakkında "uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti" suçlarından işlem yapıldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.