Kılıçdaroğlu'nun aracını yumrukladı!

Kılıçdaroğlu'nun aracını yumrukladı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da bindiği seçim otobüsünde protestoyla karşılaştı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Osmaniye İl Kongresi sonrası Dörtyol, İskenderun ve Antakya'da partililerle buluşacak.Adana Havalimanı'nda partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Bu sırada kalabalık nedeniyle yere düşen bir gazeteci ezilme tehlikesi geçirdi.

SANA OY YOK TEPKİSİ

Kılıçdaroğlu, parti otobüsünde vatandaşları selamlarken Kılıçdaroğlu ile görüşmek isteyen bir vatandaş, 'Lan sana oy yok' diyerek, otobüsün ön camlarını yumrukladı. Korumalar tarafından bu kişinin Kılıçdaroğlu ile görüşmesine izin verilmedi.

Polisin sıkı güvenlik tedbiri aldığı konvoyda, Kılıçdaroğlu, yoluna devam ederken, grup arasında tartışma çıktı.

GAZETECİLER EZİLME TEHLİKESİ ATLATTI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun havaalanından çıkıp parti otobüsüne yönelmesi ile birlikte bir anda ortalık karıştı. Gazeteciler Kılıçdaroğlu'na soru sormaya çalışırken, partililer de kendisine yakın olmak için hamle yapınca izdiham yaşandı. Kılıçdaroğlu'nun korumaları ve polis, partilileri uzaklaştırmaya çalışırken arada kalan gazeteciler ise ezilme tehlikesi atlattı. Dengesini kaybedip düşen NTV Adana Bölge Temsilcisi Hamza Gül'ü ise meslektaşları ve Kılıçdaroğlu'nun korumaları yerden kaldırdı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da hemen Gül'ün yanına gelerek elini sıkıp, "Geçmiş olsun" dedi.

POLİS İLE PARTİLİLER ARASINDA ARBEDE YAŞANDI

Kılıçdaroğlu, beraberindeki üst düzey parti yöneticileri ve milletvekilleri ile birlikte parti otobüsüne binip havaalanından ayrılmak isterken kendini karşılamaya gelen partililerin sevgi gösterileri ile karşılaştı. Bazı partililer talep ve isteklerini içeren notları Kılıçdaroğlu'na vermek için adeta birbirleriyle yarışırken polisin müdahalesi ile karşılaştı. Polis ile partililer arasında arbede yaşanırken, olaylar büyümeden her iki tarafın da sağduyusu ile yatıştırıldı. "Başbakan Kemal" sloganları ile uğurlanan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Osmaniye İl Teşkilatı'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılmak üzere Osmaniye'ye hareket etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler