KİKAD Yöneticileri TÜRKKONFED’in  Genel Kuruluna katıldı

KİKAD Yöneticileri TÜRKKONFED’in Genel Kuruluna katıldı

Kısa adı KİKAD olan Konya İş Kadınları Derneği yöneticileri, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED)’nun 11. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

İstanbul Çırağan Sarayında gerçekleştirilen ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’inde hazır bulunduğu genel kurulun iş dünyası açısından oldukça verimli geçtiğini söyleyen KİKAD Başkanı Aysun Nurullahoğlu, “Toplantıda güçlü bir sivil toplum varlığının önemine vurgu yapıldı. Sağlıklı bir ekonomi için gerekli olan güven ortamının özgür düşünceyle bilgi temelli çalışmalarla her geçen gün güçlendiği anlatıldı" dedi.

Konyalı iş kadınları olarak bu tür toplantı ve organizasyonlara katılarak Konya’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirten Başkan Aysun Nurullahoğlu, toplantının sonunda TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes ile kadın girişimciler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

KİKAD Başkanı Nurullahoğlu, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin Türkiye’ye ve iş dünyasına hayırlı olması temennisinde de bulundu.