KGC’yi, Yöntem ziyaret etti

KGC’yi, Yöntem ziyaret etti

Konya Gazeteciler Cemiyetini(KGC) ziyaret eden Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Pazarcı, Serdar Akar ve Okul Müdürü Mehmet Tekin, Konya basının verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, Yöntem Eğitim Kurumlarının verdiği hizmetleri anla

Ziyaretlerinden dolayı Yöntem Eğitim Kurumları yöneticilerine teşekkür eden KGC Başkanı Sefa Özdemir, “ Eğitim ülkemiz için önemlidir. Ciddi anlamda da bir politikamız yoktur. Sorunları da çoktur. Kalıcı bir politika takip edilerek, sorunları çözülmelidir. Eğitimin içinden gelen bir bakan var. Umarım eğitimin sorunlarının çözümünde katkı yapar. 5 öğretmen biraya gelerek Yöntem Eğitim Kurumlarında eğitime hizmet vermenizden ve ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederek, başarılar dileriz” dedi.

KONYA BASININA TEŞEKKÜR

Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı, Konya basınının kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Yöntem Meram yerleşkemizde verdiğimiz eğitimde öğrencilerimize evde ödev vermiyoruz. ‘Eve Ödev Göndermiyoruz’ anlayışıyla hareket ediyoruz.  Eğitim hizmetlerimizin yanı sıra 36 farklı kulübümüz vardır. Çocuklarımız sosyal alanda da eğitiyoruz.  Selçuklu yerleşkemizde de hizmet vereceğiz. Eylülde faaliyete geçecektir. 5 öğretmen arkadaşımızla kurduğumuz eğitim kurumlarımız Konya’da büyüyor. İyi ve memleketini seven, sorumluluk sahibi, bütün değerlerimize sahip çıkan insanlar yetişsin istiyoruz. Çünkü biz öğretmeniz.  Eğitim kurumlarımızda da bu anlayışla hizmet vermekten mutlu oluyoruz. Bizlere Konya basının verdiği desteklerden dolayı da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.