Kayserigaz 2015'te 60 milyon lira yatırım yaptı

Kayserigaz 2015'te 60 milyon lira yatırım yaptı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Doğalgaz Dağıtım Pazarlama ve Ticaret A.Ş (Kayserigaz) Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, 2015 yılında 60 milyon liraya yakın yatırım...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Doğalgaz Dağıtım Pazarlama ve Ticaret A.Ş (Kayserigaz) Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, 2015 yılında 60 milyon liraya yakın yatırım gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Bora, bir otelde düzenlediği basın toplantısında 2015 yılını planladıkları gibi tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kayseri ve ilçelerinde doğalgazı yaygınlaştırmak için yoğun şekilde altyapı çalışmaları gerçekleştirdiklerine dikkati çeken Bora, şunları söyledi:

"2015 yılında 60 milyon liraya yakın yatırım gerçekleştirdik. Şuanda 3 bin 100 kilometrelik toplum ulaştığımız şebekemiz var. Bu metrajla Türkiye'nin en büyük 6. şebekesine sahip vaziyetteyiz. Bugüne kadar Kayseri'de yaptığımız yatırım toplam 250 milyon lira. 2005 yılında çok ciddi yatırım yaptık, yatırım rekoru kırdık. Yatırımların büyük kısmı şehirlerin merkezinden daha uzak bölgelerde yapıldı. 2016 yılında Develi ilçesine de doğalgazı götürdük. Develi'de 10 bin konut doğalgazı kullanabilir durumda. Şuanda da bin civarında aboneye ulaşmış durumdayız."

Yatırımların yeni yılda da devam edeceğini aktaran Bora, "2016 yılında da 40 milyon liraya yakın yatırım öngörüyoruz. Bu yıl Bünyan ilçesine de doğalgazı götüreceğiz. Bununla ilgili de tüm onay, çalışma ve projeler tamamlandı. Şuanda ihale aşamasına gelmiş vaziyetteyiz. Bünyan da 2016 yılında doğalgaz kullanan ilçeler arasına dahil olacak" diye konuştu.

Müşteri memnuniyetine önem verdiklerini dile getiren Bora, bu konuda çalışmalar yaptıklarını da kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler