"Kare Kare Ankara" fotoğraf yarışması

"Kare Kare Ankara" fotoğraf yarışması

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odasınca (ATO) düzenlenecek "Kare Kare Ankara" fotoğraf yarışmasının ikincisi için başvurular yarın başlayacak. ATO'dan yapılan...

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odasınca (ATO) düzenlenecek "Kare Kare Ankara" fotoğraf yarışmasının ikincisi için başvurular yarın başlayacak.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, her yarışmacının en fazla dört fotoğraf ile başvurabileceği yarışmaya katılım http://karekareankara.atonet.org.tr adresi üzerinden sağlanacak.

Yarışmaya katılmak isteyen fotoğrafçılar, katılım koşullarını içeren şartnameye aynı adresten ulaşabilecekler. Daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış ve sergilenmemiş fotoğraflarla başvuruda bulunulabilecek yarışmada, fotoğrafların ebatlarının 3 megabayttan küçük, 12 megabayttan büyük olmaması şartı aranıyor.

Aralarında Anadolu Ajansı Fotoğraf Servisi Editörü Fırat Yurdakul'un da bulunduğu Seçici Kurul, yarışmaya katılan eserler arasından 5 başarı ödülü ve 45 sergilenmeye değer eser belirleyecek.

Amatör ve profesyonel her yaştan fotoğrafçıya açık olan yarışmada birinciye 5 bin lira, ikinciye 3 bin lira, üçüncüye 2 bin lira ödül verilecek. Mansiyon alan yarışmacıya bin lira, jüri özel ödülüne layık görülen yarışmacıya ise 500 lira ödül takdim edilecek.

Yarışma başvuruları yarın başlayıp 31 Ağustos'ta sona erecek. Yarışmanın sonuçları ise 30 Eylül'de ATO'nun internet sitesinde ve http://karekareankara.atonet.org.tr adresinde duyurulacak.

Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi, 14 Ekim'de gerçekleştirilecek. Serginin ardından yarışmada dereceye girmeye ve sergilenmeye hak kazanmış eserlerden oluşan Ankara Fotoğrafları Kataloğu hazırlanacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler