Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu inşaatı kapsamında Manisa-İzmir kesimi otoyol ana gövdesinin Karasuluk kavşağı ve bağlantı yollarının İzmir çevre yoluna bağlantısının yapılabilmesi çalışmaları nedeniyle bant aktarımı yapılıyor.

Kırıkkale-Keskin-Kırşehir yolunun 12-17'nci kilometrelerinde üstyapı çalışmaları dolayısıyla bölünmüş yolun Kırıkkale-Kırşehir yönü trafiğe kapatılarak ulaşıma karşı yönden iki yönlü olarak izin veriliyor.

Aksaray-Ulukışla-Pozantı yolunun 0-19'uncu kilometrelerinde bakım, onarım ve üstyapı (BSK) çalışmaları sebebiyle yol trafiğe kapatıldı. Aksaray'dan gelen trafik Konya-Ereğli kavşağından otoyola, Pozantı'dan gelen trafik ise Ulukışla-Çaykavak kavşağı-Beyağıl yoluna yönlendiriliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler