Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım, bakım, onarım ve üstyapı çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım, bakım, onarım ve üstyapı çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, Anadolu otoyolunun Kaynaşlı kavşağı ile Abant kavşağı (İstanbul-Ankara) arasında üstyapı yenileme çalışması nedeniyle tünel ve viyadük geçişlerinde trafiğin iki yönlü sağlanabilmesi amacıyla Kaynaşlı ve Abant kavşağı arası trafiğe kapatılarak, sürücüler Kaynaşlı kavşağından D-100 karayoluna yönlendiriliyor ve Abant kavşağından otoyola tekrar katılımları sağlanıyor.

TEM otoyolunun Akyazı ve Adapazarı kavşağı arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, sürücüler Akyazı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve Adapazarı gişelerden tekrar otoyola katılımları sağlanıyor. Çalışmalar, 21.00-07.00 saatlerinde gerçekleştiriliyor.

Beyşehir-Konya karayolunun 39-47'nci kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 13.00-17.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler