Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım, bakım, onarım ve heyelan önleme çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü sağlanacak.Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım, bakım, onarım ve heyelan önleme çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü sağlanacak.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol bültenine göre, Sivas-Erzincan-Refahiye yolunun 49-53 kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Mersin-Tarsus Otoyolunun 0-10 kilometreleri arasında heyelan önleme çalışmaları nedeniyle muhtelif kesimlerde ulaşım kontrollü sağlanacak.

Torul-Gümüşhane yolunun 30-32 kilometreleri arasında Harşit 7-8-10 köprülerinin genleşme derz imalatı yapım çalışmaları nedeniyle trafik Torul-Gümüşhane istikametinden gidiş-geliş olarak verilecek.

Göndoğdu-Veliköy yolunun 2. kilometresinde yapılacak çalışmalar nedeniyle trafik tek şeritten sağlanacak.

Kastamonu-Ilgaz yolunun 32-41 kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekecek.

Edirne Batı Kavşağı-Lalapaşa Kavşağı arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle ilk etap olarak İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak.

Boğaziçi Köprüsünde yapılacak yapım onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında her iki yönde şerit daraltması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekecek.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde yapım onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltılacak.

Tatvan-Ahlat yolunun 10-35 kilometreleri arasında asfaltlama (BSK) çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekecek.

Beyşehir-Konya yolunun 25-29 kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatleri arasında yol 2 saat süre ile trafiğe kapatılacak.

Sivas-Erzincan-Refahiye yolunun 49-53 kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekecek.

Artvin-Erzurum yolunun 36-66 kilometreleri arasında Artvin Baraj Göl Sahası Rolekasyon yollarının yapım çalışmaları nedeniyle belirli aralıklarla yol ulaşıma kapatılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı